Välkommen, Krister Magnusson.

October 30, 2022

Vi presenterar stolt Krister Magnusson som ny verksamhetsansvarig för padeln.

Krister är för många inom Boråspadeln och föreningen redan ett känt namn. Dels genom sitt brinnande intresse för padel, dels genom att han var aktivt involverad i uppstarten av Elfsborgs padelverksamhet där han även var en av tränarna i första omgångens juniorträning. Krister var lagledare för herrlaget i samband med klubblags-SM 2021, samt tävlingsledare när vi haft tävlingar i klubbens regi. Kristers huvudfokus blir att utveckla juniorverksamheten i Elfsborg ytterligare, och kommer in med många intressanta idéer. Tillsammans med klubbens timtränare samt med stöttning från padelkommittén ser vi fram emot att kunna ta juniorverksamheten till nästa nivå!

Krister har under våren 2022 genomfört Svenska Padelförbundets utbildning för padeltränare. Lägg därtill ett otal timmar med främst spanska tränare på både svensk och spansk mark. 

Krister påbörjar sin anställning i direkt anslutning till att Jonatan Lundahl gör sin sista dag fredagen den 4/11. Vi önskar Krister lycka till i sin nya roll och passar samtidigt på att tacka Jonatan för hans fina insatser i föreningen och önska honom all lycka i framtiden.

Kort om Krister:

Familj med 3 vuxna döttrar som till stor del också delar Kristers brinnande intresse för padel. Krister började själv spela padel 2017. Något år senare kom han i kontakt med två fd. WPT-spelare (Fermin Ferreyra o Roberto Rodriguez) och hjälpte dem att arrangera och genomföra träningar och clinics i Sverige. Detta pågick fram till våren 2020 då pandemin omöjliggjorde fortsatt aktivitet. Ungefär samtidigt började han hjälpa Lockryd Padel med deras ungdomsskola i padel, Lockryd Padel Niños, där ett 30-tal ungdomar i åldern 6–16 år var med. Något Krister fortsatt gör idag men kommer avsluta i slutet av 2022. Krister har senaste tiden även varit juniorträninare på SK Padel. Utöver detta har han bedrivit ett stort antal omgångar med vuxenkurser.